30 Seconds to Mars 300th Show, live from New York, Hammerstein ballroom

ohtlq.jpg

Natten till idag var ingen vanlig natt! Nej nej, de var ju den natten som 30STM spelade sin sista och 300:e show under This is War cykeln. Denna sändes live genom Ustream i HD, så även vi som inte kunde vara med i New York kunde följa den. Genom att köpa en digital VyRT-biljett fick du en kod och då med tillgång till materialet.

Kl 00.00 svensk tid började sändningen och vi fick då en rundvandring backstage och lite snack med Jared, Shannon & Tomo. Vid 03-tiden började showen och höll på fram tills ungefär kl 5.

Showen var som förväntat grym! Dock lite besviken på set-listen, som jag tyckte var rätt tråkig. Men men.. Höjdpunkten var nog när de körde sina old school låtar från första albumet, i slutet. Efter mer än halva sista låten, K+Q, avbryter Jared showen och ropar in sjukvårdare. En tjej har blivit skadad nere i publiken. Arenan släcks ned och man ser hur sjukvårdspersonal rör sig nedanför scenen och någon säger "Is she alive?", sedan blir någon utburen på bår med nackkrage och grejer. I ungefär en kvart fick vi pinas av oro för denna tjejen. Tillslut drar showen igång igen och vi får veta att tjejern är okej. Blir ju absolut ett avslut vi kommer minnas.

Detta var en även en show som gjorde så 30STM hamnar i Guinness book of world records, för de band som spelat flest shower under en albumcykel. D.v.s 309 shower på 2 år. GRATTIS till de!

Är du intresserad av att se showen kan se hela sändningen av VyRT här!


Kommentarer
Postat av: charlotte

svar: tack :)

2011-12-29 @ 00:11:24
URL: http://phantomrider.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0