Sol + Värme + Ledig helg = WIN! WIN!

Äntligen ledig Fredag, Lördag & Söndag! :) Blir snart upplockad av Elin & Sanna, så ska vi bege oss till Hunnebostrand. Kommer bli KANON!


30 Seconds to Mars - MTV Unplugged 2011



God Natt!

Efter att ha terrat med några inlägg säger jag God Natt!
Ska njuta av att inte behöva gå upp när klocka ringer imorgon!


Creepy! HAHA!


I'm a stranger in a strange land


Snälla! Spela denna i Paris!

Enemy of mine
Fuck you like the devil
Violent inside
Beautiful and evil

I'm a ghost, you're an angel
One and the same
Just remains of an age

Lost in daydream
What do you see?
If you're looking for Jesus
Get on your knees

Enemy of mine
I'm just a stranger in a strange land
Running out of time
Better go, go, go

Angel or demon
It came from my soul
I'm guilty of treason
I've abandoned control

Tonight

The end is coming, everybody run
Now we're gonna live forever, gonna live forever
Tonight, Tonight, Tonight

The end is coming, everybody run
Now we're gonna live forever, gonna live forever
Tonight, Tonight, Tonight

The end is coming, everybody run
Now we're gonna live forever, gonna live forever
Tonight, Tonight, Tonight

The end is coming, everybody run
Now we're gonna live forever, gonna live forever
Tonight, Tonight, Tonight

The end is coming, everybody run
Now we're gonna live forever, gonna live forever
Tonight

Lost in daydream
What do you see?
If you're looking for Jesus
Get on your knees

Angel or demon
It came from my soul
I'm guilty of treason
I've abandoned control

Your soul


Norge



Överallt kan man höra, läsa & se om de sinnesjuka & fruktansvärda som hänt i Norge. I tidningen och på TV visas hemska bilder på döda kroppar på Utöya och bilder över ett Oslo som ser ut som en krigszon, men det spelar ingen roll hur mycket jag höra och ser om det, har extremt svårt att ta in vad som hänt. Tänk att råka ut för något sådant? Läste igår ett inlägg som en tjej på ön skrivit om sin upplevelse. Kan man låta bli att inte bli berörd?

http://www.expressen.se/nyheter/1.2508054/gomde-sig-bland-lik-for-att-overleva

En tanke till alla offer och anhöriga!

You know I'm no good!

Vilket väder! Åskguden Tor verkar ju inte allt för happy @ the moment! Tur att det är min jobbhelg, så jag skiter i vädret. Då blir de bara extra mysigt med åska och regn.

Precis kommit hem från Jennifer, där de blev grilligrill med Elin, Jennifer, Sanna, Emil & Melker. Kanske inte de bästa vädret för de ändamålet, men vi löste de ändå och de blev riktigt roligt. Har även smitt lite planer inför nästa helg. I tell you later! 

Nu ska jag tända ljus, sätta på TVn och krypa under täcket och lyssna på regnet som smattrar på rutorna och förhoppningsvis somna i tid, imorgon väntar nämligen en delad tur.

Till minne av Amy Winehouse! 
Fantastisk artist med många bra låtar, synd att hon var som hon var, och att det slutade som de gjorde.


What's up?

Jadu, nu var det ett tag sedan jag skrev. Så jag tänkte ge er en liten snabbresumé om vad jag gjort de senaste.

Måndag 11 Juli, Elin, Sanna, Malin & Jag åkte till Liseberg för att kolla på LOTTA PÅ LISEBERG. Vi hamnade i TV 3 ggr och jag vann stjärnvinst på Ballerina & Daim.







Jag, Sofia & Ida åt middag på O'learys och drack drinkar, innan vi gick vidare till Butlers.



Blivit några fikastunder på Strandgatan


Jag nämner inte allt jag gjort, men har också jobbat, jobbat, jobbat och så har jag jobbat lite till! Inte mycket till liv just nu. Men men! De tar jag igen sedan. :)

Ett inlägg om Fallens Dagar kommer imorgon! :)


Just go with it!


KANONFILM!


30 seconds to mars P&L video


Intro- Escape & A Beautiful Lie


This is War



The Kill
 


Closer to the edge Kolla lite extra vid 3.25-3.34 & 5.18-5.24. Jag med grått linne med triangel


Kings & Queens efter ca 3 min syns jag till vänster
 


30 Seconds to Mars i Paris 12 November

Blev idag några slantar fattigare, men en guldbiljett rikare! Tro dock inte att de är en guldbiljett till Kalles chokladfabrik jag snackar om. NEJ NEJ! Detta är en guldbiljett till 30 Seconds To Mars spelning i PARIS den 12 November!!!! DO YOU GET IT?

 


Peace & Love 2011 - The End

Helt slutkörda efter 30STM-spelningen begav jag & Jonna oss bort till Utopia för att se Volbeat. Josefine och Amanda drog iväg och greja med annat. Vi mötte upp en kompis till Jonna som gjorde oss sällskap. Grym spelning, men vi orkade bara stå där ungefär halva. Man är rätt hungrig om man inte ätit på hela dagen, så matjakt blev det, och vi fann thaimat! Kan ha vart den godaste mat & dryck på länge!!

När vi var mätta och belåtna satte vi oss i "gräset" och kollade M.I.A, innan vi mötte upp Amanda & Josefine och fortsatte kolla på showen från Fantasia-öltältet. GRYMMMM stämning på området! Alla dansade lite överallt! :)

När klockan slog 01 var vi nöjda och begav oss tillbaka till Falun för en behövlig natts sömn. Kl 08.40 på fredagen begav sig en mycket nöjd tjej till bussen till Trollhättan för en hemfärd på 7 timmar.

THE END!









Peace & Love 2011 - 30 Seconds to Mars

    

När klockan är 18 då är det redan knökat sedan ett bra tag tillbaka, svettigt och förväntasfullt framför Fantasia scenen. Hejar ramsor körs och folk värmer upp inför allsång. "Andra sidan är ni klara? Jajamännsan fattas bara!" Klara, det kan man verkligen säga att vi var, och uttråkade? Not soo much! Det är helt otroligt vad mycket roligt folk man träffar på konserter. Jag & Josefine fick sällskap av två killar som var minst lika taggade som oss.

Klockan slår 19! Scenen rökfylls, mummlandet av en buddistisk munkkör hörs, dova bombastiska trummor som blir högre och högre. Det blir tyst! Tillslut hörs Jareds röst som med än gång drunknar i publikens skrik. THIIIS IS WAAAAAAR!

Efter introt Escape kör banet igång med A beautiful lie, publiken hoppar & sjunger redan nu. Hade det funnits ett tak hade de absout lyfts. Bandet har roligt, de syns. Publiken har roligt, de hörs. Showen avslutas med vacker allsång på Kings and Queens. Scenshowen var galen och bandets energi var grym! Från början, till slut!

Jag blir faktiskt riktigt irriterad när jag läser recensioner som sågar bandets spelning. Är det verkligen så hemskt att Jared låter publiken sjunga med så mycket i låtarna? Publiken tycker ju det är roligt!! Är de så hemskt att han peppar publiken så mycket med att hoppa och ha nävarna i luften? Publliken tycker det är roligt!! Är det så hemskt att han tar upp mycket folk på scenen? Publiken älskar de!! Är det så hemskt att han tar upp folk på scen som får se showen ifrån scenkanten? Mycket roligare än att stå i publiken kan jag tala om, av egen erfarenhet. Är deras spelning så dålig? Är det därför 20 000 pers står i publiken, HELA SHOWEN?? Jag bara undrar!?

Detta var min 3:e spelning med bandet, och det var nog den bästa av dem! Jag fick komma upp på scenen för 2a gången, och denna gången även se/höra Closer to the edge från sidan. Det var de bästa jag vart med om!

Nu ska ni få se mina bilder!!








Detta var ett urval av mina bilder.




På Scen med 30 Seconds till Mars. Jag står nr 5 från vänster, i grått linne!


Peace & Love 2011 - Del 1

Tänkte att jag delar upp inlägget om Torsdagens Peace & Love. Kommer skriva 4 delar sammanlagt med tillhörande bilder.

I cirka 3 månader har jag och många andra gått och väntat på ett speciellt datum. 11/06/30!
Jag, Amanda & Josefine tog oss till Borlänge så vi var där vid 12 och kunde hämta ut våra festivalarmband. För att komma dit var de både ökenpromenad och bussåkning som gällde.

När man ska se en MARS-show ställer man automatiskt in sig på krig, för det krävs både uthållighet och styrka för att få som man vill. Säga vad man vill om oss 30STM fans, men envisa är vi, ALLIHOP! För att hamna längst fram på spelningen krävdes inget mindre än att köa 3 timmar för att komma in på festivalområdet, dra löpet bort till Fantasia-scenen, se Veronica Maggio i 1 timme och sedan sitta och knö längst fram i 3 timmar till.
IT SO WORTH IT!

Att sitta och köa för att komma in på festivaområdet var riktigt roligt. Jag, Amanda & Josefine hade bestämt träff med Jonna & Ebba, men inte nog med de ,vi fick riktigt trevligt sällskap av goa tjejer från Skåne som också var 30STM-fans. Jag kan tala om att de va bara 30STM-fans först i köerna in på festivalen. (Sa jag krig?)

Efter ett mindre uppror mot de puckade funktionärerna vid insläppet fick vi dra löpet bort mot Fantasia-scenen. Jag & Josefine hittade oss finfina platser längst fram i mitten av scenen och där blev vi kvar. Genom hela Maggio tills 30STM började kl 19.

Klicka på bilderna för större!





Borta bra men hemma bäst!

Nu är jag hemma efter några intensiva dagar i Falun/Borlänge. :) Ska ta mig en riktigt behövlig dusch nu och sedan ladda upp bilder och klipp från gårdagen så ni får ta del av den helt otroligt grymma showen 30 Seconds to Mars gjorde på Peace & Love igår!

RSS 2.0